Witam.Jestem na przesiadce z windows 11 pro.I szukam dobrej instrkcji do openmandrivy 23,08.Początek lat 2000 trochę próbowałem mandrake oraz xtreme 4.Ale taka decyzja dopiero teraz z powodu że mój dell nawet po dobrym obejściu nie przyjmuje aktualizacji.Ale mogę powiedzieć ze na openmandrivie działa jak rakieta i wszystko co potrzebuję jest
Witamy na OpenMandriva i naszym forum. To forum jest przeznaczone dla użytkowników systemów operacyjnych OpenMandriva Linux.
Forum OpenMandriva to przede wszystkim użytkownicy pomagający innym użytkownikom.
Zapraszamy do rozmowy z naszymi programistami na OpenMandriva Chat.
Użytkownicy z problemami powinni przeczytać Jak uzyskać lepsze wyniki podczas pisania postów o problemach przed zgłoszeniem jakiegokolwiek problemu. Artykuł nie jest zbyt długi i Należy go przeczytać.
Jeśli nowy użytkownik ma problem, powinien zajrzeć do dokumentacji OMLx. OpenMandriva wiki, Przewodnik po zasobach forum i funkcji “Szukaj” na forum.
Jeśli nie znajdziesz tego, czego szukasz, spróbuj przeszukać Internet. Można dowiedzieć się wiele z dokumentacji lub postów na forach innych dystrybucji Linuksa. Jeśli znajdziesz coś napisanego dla innej dystrybucji, ale masz wątpliwości zapytaj na OpenMandriva Chat.
W przypadku poważnych problemów technicznych i próśb o pakiety/funkcje prosimy o zgłaszanie błędów tutaj.
Uwaga: Jesteśmy małą grupą. Wszyscy współpracownicy i programiści są wolontariuszami bez wynagrodzenia.
Możesz sprawić, że OpenMandriva będzie się rozwijać i ulepszać poprzez zaangażowanie
Każda pomoc w testowaniu będzie mile widziana, bez względu na to, czy ktoś jest biegły technicznie, czy też jest bardzo nietechnicznym użytkownikiem. Im więcej osób i im więcej sprzętu uda nam się zaangażować, tym lepsze będą wydania i pakowanie OMLx. Przeprowadzamy również wiele testów na maszynach wirtualnych. Deweloperzy zwykle używają Qemu, większość testerów na poziomie użytkownika korzysta z VirtualBox..
Post napisany przy użyciu tłumacza DeepL.
Przetłumaczono z DeepL.com (wersja darmowa)
This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.